Balık mantı

Aslıhan Karagöz'ün yazısından... Balık Mantı tarifi...



Aslıhan Karagöz'ün yazısından... Balık Mantı tarifi...
Malzemeler:
 
Yumurta
Ispanak püresi
Un
Su
Limon suyu
Garnitür için sebzeler
1 adet levrek
250 gr kaşar
250 gr krema
 
Yapılışı:
 
Açılan mantı hamuru 5 cm'lik kareler halinde kesilir. Hazırlanan iç harç, içine eklendikten sonra lale şeklinde kapanan hamur kaynar suda 9 dakika haşlanır. Jülyen şeklinde doğranmış kabak, havuç gibi sebzeler ayrı bir kapta kaynatılan kremaya eklenir, 2-3 dakika kaynatılır. Mantı ile birlikte servis tabağına alınarak sunulur.



0d64bd33d16548fdbbcdc56a242d4404

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

TEMEL BİNİCİLİK EĞİTİMİ ATIN YÜRÜYÜŞ ŞEKİLLERİ

En iyi 10 Binicilik Kulübü

At ve binicilik hakkında bilinmesi gerekenler